En ny start - Reborn

 

Reborn är en högst personlig upplevelse där behandlingen bygger på att du är redo för att ta emot hjälp - tillit till terapeuten & att våga släppa det som inte längre är gynnbart för dig & ditt livs utveckling & dyka ner & gå in på djupet i dig själv.
Tillsammans arbetar vi med andningen & rösten i kombination med punktberöring.
Detta är en behandling där du behöver vara högst delaktig genom både kraftfull andning & röst för att få ett resultat som berör på alla plan i dig. Enkelt beskrivet - medans du andas städar jag :)

Vad har satt sig i kroppen & själen längst vägen?
Kroppen minns alltid det som ditt medvetande önskar att glömma & det påverkar dig även då du inte är medveten om vad det är.
Tillsammans städar vi upp sådant vi träffar på längst vägen som hindrar dig från att leva fri med ett öppet hjärta.
Genom intution "känner & ser" jag vart "skräpet" sitter fast & genom olika tekniker rensar rent & fyller på med ny energi där det gamla har släppt.

Jag har arbetat med Reborn sedan 2006 & har genom åren fått många fina återkopplingar av klienter vars liv tagit en ny positiv vändning. 
Reborn passar dig som tidigar har jobbat med dig själv genom olika typer av tekniker & är redo för nästa steg.
Behandlingen lämnar efter sig en känsla av lätthet, renhet, lugn, glädje & ny start.

Behandlingen sker med kläderna på, gärna i mjuka sköna utan skärp.

1 session 1000 kr

Har du frågor eller funderingar & vill bolla ideér kring vilken behandlingsform som lämpar sig bäst för dig där du befinner dig nu, är du varmt välkommen att ringa mig på tfn 073-9840290 eller via mail dansandekrigaren@gmail.com