Regressionshealing

En regressionshealing är en högst personlig upplevelse där vi tillsammans går igenom livet steg för steg. Behandlingen bygger på tillit till terapeuten - att våga släppa & gå på djupet.

Vad har satt sig kvar i kroppen & själen längst vägen?
Vad är det som hindrar dig i din vardag långt där bakom fasaden?
Kroppen minns alltid det som ditt medvetande önskar att glömma & det påverkar dig även då du inte är medveten om vad det är.
Behanlingen inleds med en trygg mjuk guidad avslappning för att länka till ditt inre. Kom ihåg att du får aldrig upp någonting till ytan som du inte orkar med att bära & bearbeta.
Tillsammans banar vi väg tillbaka genom livet & städar upp sådant vi träffar på längst vägen som hindrar dig från att leva fri med ett öppet hjärta.

 

Behandlingslängden är individuell beroende på ålder & hur mycket som behöver rensas ut & läka.

Investering 800 kr/h

Jag har arbetat med regressionshealing sedan 2006.

Att tänka på: Kom i tid, då slipper klienten efter dig samt jag vänta. Kom senast 5 min innan avtalad tid.Avbokning: Om du skulle få förhinder ber jag dig att du avbokar på telefonnummer 073-98 40 290 senast dagen före bokad tid så att någon annan har möjlighet att få din tid.Vid avbokning samma dag debiteras 100% av behandlingkostnaden. Vid ej avbokad tid & uteblivet besök debiteras 100% av behandlingskostnaden.

Tillsammans rensar vi i röran, varmt välkommen till Svandal!