EFT-tapping

Emotional Freedom Techniques syftar till att ta bort den störning i ditt energisystem, som har gett upphov till ditt problem - vare sig det är värk eller av psykiskt obehag.

Emotional Freedom Techniques är en behandlingsmetod som kan hjälpa dig att bli av med värk, oro, övervikt, rädsla, fobier, sömnproblem, allergier, beroenden och mycket mer. Vi ältar inte ditt problem, utan vi använder oss av kroppens energimeridianer - och "knackar" lätt på utvalda akupunkturpunkter, samtidigt som du fokuserar på det du vill släppa.

Antalet behandlingar varierar självklart beroende på vilken typ av problem du har. Ibland kan det räcka med en enda behandling - men i de flesta fall krävs det fler behandlingar,  3-5, ibland fler.

EFT är  lätt att själv utföra — har man väl lärt sig det, så kan man faktiskt prova EFT på "allt", det är alldeles ofarligt och det kan aldrig skada att stimulera kroppens akupunkturpunkter!

 

60 min 750:-
Dubbel session 120 min 1400:- 

För en mer djupgående information se upphovsmannen Gary Craigs hemsida för EFT: www.emofree.com

Min EFT mentor är Solveig Naeser, hemsida www.eft.nu,  Jag har genomgått steg I, II & III med 3-5 månader praktik mellan varje steg. Sista kursen genomfördes i okt-09.

Välkommen till Svandal - där himmel möter jord. 
 
 
 
 
 

"Pia Lund du har gjort det igen!!!

Min hysteriska flygrädsla är helt borta efter endast ett besök hos dig -  helt magiskt!" Ann-helen

 

Lite att tänka på före din behandling; Kom senast 5 min innan avtalad tid.

Avbokning: Om du skulle få förhinder avbokar du på telefonnummer 073-98 40 290 senast dagen före bokad tid.

Vid avbokning samma dag debiteras 100% av behandlingkostnaden. Vid ej avbokad tid & uteblivet besök debiteras 100% av behandlingskostnaden.