top of page
MÅ BRA IGEN

HUR KAN JAG MÅ BRA IGEN?

Dansande krigaren.jpg

"jag har energi igen & jag känner efter så många år av tomhet & stress glädje över mitt liv, jag är så tacksam!"

Lovisa, Åmål

Jag har själv många år av eget arbete där jag provat de flesta olika terapiformer på min väg mot att må bra & bearbeta det jag gått igenom genom livet.

Jag har sedan arbetat många år som terapeut & utbildat mig i terapiformer som jag själv vet fungerar, inte bara för kroppen & sinnet utan även för att må bra igen även i anden & själen.

& jag hjälper dig om du behöver.

Låt oss starta med ett mail där du berättar hur du mår, vad som är det övergripande problemet & vilka terapiformer som du tidigare har provat.


Maila till
kontakt@dansandekrigaren.se eller dansandekrigaren@gmail.com
så hörs vi snart, tillsammans
hjälps vi åt / Pia

 

Vet du inte hur eller var du ska börja? Eller har du provat på samtalsterapi, KBT & kanske även den traditionella hjälpen vi får via sjukvården men mår fortfarande inte bra?
Ibland behöver vi ta hjälp från olika håll & på olika sätt för att åter hitta oss själva & må bra i både kropp, själ & hjärta.

För att må bra behöver vi återskapa kontakten med oss själva, lösa upp de blockeringar som satt sig i vägen i  både kropp & sinne & hitta tillbaka glädjen igen.
Vi behöver även hitta sätt att ta hand om kroppen & hjälpa kroppen att slappna av, få återhämtning & tanka energi.
& vi behöver börja tycka om oss själva & visa oss själva respekt.

Vart börjar vi?
Det kan utan tvekan kännas övermäktig, vart börjar man & på vilket sätt. Kanske du har sökt & länge letat efter hjälp & är nära att ge upp.
Ge inte upp här följer strategier & tillvägagångsätt för att må bra igen på alla plan.

 

Ett bra sätt är att börja med det mest konkreta - kroppen.
Ge kroppen möjlighet att få slappna av, lösa upp stelhet i muskler & komma ner i varv genom Healingmassage.

Healingmassage är en kombination av massage & healing där healing i sin tur genererar ytterligare en dimension av avslappning & hjälper kroppen att starta självläkning.

 

Efter några sessioner med healingmassage är kristallhealing med energipåfyllning en bra uppföljare. När du väl har bestämt dig för att ta tag i ditt mående rekommenderar jag ca 2-3 veckor mellan sessionerna för att få resultat som består.
Kristallhealingen kommer med ytterligare en nivå av avslappning till både kropp & sinne.
Kristallernas energier påverkar oss på flera plan & jag tar med de kristaller under sessionen som passar bäst där du befinner dig just nu.

 

Sedan är det dags att börja vända oss inåt lite mer & sessionerna som följer har olika ordningsflöde beroende på vart du befinner dig nu i din utveckling på väg att må bra igen.

En vanlig ordning kan vara

Chakrarening
Hämta hem själsenergi
Möte med ditt inre barn
Regression i Hypnos 2-3 tillfällen
Målbildsprogrammering i hypnos

Reborn
Energirensning


De här sessionerna jobbar på olika plan & från olika håll. De bidrar alla på sitt specifika sätt med att lösa upp instängd energi & öppna upp kontakten med hjärtat igen så att vi på nytt kan känna glädje över livet & kärlek till oss själva.
För att få ett bestående resultat behöver du förlita dig på processen, ha tillit till att den kommer leda dig framåt, ge det tid & ha tålamod samt boka in de sessioner som krävs för att hitta tillbaka till dig själv igen i glädje. Har du mått dåligt länge så behöver processen få ta sin tid, det finns inga genvägar som är hållbara över tid.

bottom of page