top of page
Vallmo - Dansande krigaren_edited.jpg

Kursstart 12 oktober - Kursen pågår
Foamroller, stretch & rörlighet

Nyskriven kurs!
 

Den här kursen är för dig som har muskelknutor, är stel runt höfter & säte, runt axlar & bröstrygg & vill bli rörligare & minska/bli kvitt smärta.

Kursinnehåll

Alla har vi mer eller minder muskelknutor som skapar stelhet & smärta. Under den här kursen tar vi hjälp av en hård rulle en så kallad foamroller. Vi ligger rullar över höfter, lår säte & bröstrygg för att mjuka upp & lösa upp blockerad energi. Vi kommer även att använda triggerbolls för axlar & bröst för att mjuka upp där det är stelt & kompakt. Där efter är det dags för stretchrörelser som även de mjukar upp korta muskler & stel bindväv, självklart väver vi in andningen & avrundar med en avslappning.

Allt du lär dig under kursens gång kan du enkelt själv fortsätta att göra hemma på egen hand.
 

Den här kursen är en lisa för kroppen!
 

7 kurstillfällen om 90 min 7 torsdagar i följd
Kursstart 12 oktober kl 19.00-20.30

Välkommen till yogamattan i den bästa miljön för personlig utveckling. Här kan du andas ut & landa in i goda energier som jordar & grundar & skapar stabilitet. Jag som är yogalärare på kurser & meditationskvällar heter Pia Lund & har en klassisk yogalärareutbildning på 450 h genom Yogaskolan & har undervisat i yoga sedan 2005.
 

Kom som du är & känn dig så välkommen!

Kurslokal

& kursavgift

Kursavgift: 1800 kr
Kurslokal: Gamla Hemvärnsgården på Björkvägen i Tanumshede.
Lokalen ligger med lantligt läge omgiven av träd & gräsmatta i området Vinbäck mellan Qstar & Tanums Shoppingcenter.

Ta gärna med dig en egen yogamatta av hygieniska skäl. Självklart finns det att låna på plats om du hellre önskar det.
Foamroller & triggerbolls finns till utlåning.

Yoga - Kursstart - Tanumshede - Dansande krigaren.jpg

Bokning av kurs

För att boka plats sänd ett mail till kontakt@dansandekrigaren.se
med vilken kurs du önskar att vara med på, dina kontaktuppgifter & om du vill betala med Friskvårdsrekvisition, Epassi eller om du vill få en förskottsfaktura skickad till din mailadress. I annat fall sker betalningen i förskott till Swish vid bokningstillfället.
Swish 123 215 90 02

Bokningspolicy

När din betalning inkommit är platsen bokad till dig & bokningen är då bindande. Har du betalat med Swish så kommer kvittot till din mail. Önskar du att det står något utöver vanlig info på kvittot, tex företagsnamn så uppge det vid bokningstillfället så blir det rätt uppgifter direkt.

bottom of page