YOGA PÅ GÅRDEMYR

Jättekul & spännande att få prova på allt från triggerboll till meditation, sånt som jag aldrig skulle ha gjort annars.
Tycker väldigt mycket om lokalen här på Gårdemyr, den är så mysig & som vanligt väldigt bra & fin vägledning. 


Annelie, Munkedal

Att det faktiskt går att komma ner i varv, de lugna andningsövningarna & avslappningen har varit bäst för mig, men allt är lugnt & skönt & du är så behaglig.

Ylva, Grebbestad
 

Ditt sätt att leda yogan är mycket positivt & rofyllt. Avkoppling & mjukhet i kroppen.

A.M, Fjällbacka

Tack för en helt fantastisk kväll!

Marie M, Grebbestad

Jag som är yogalärare på kurser & temakvällar heter Pia Lund. Jag har en klassisk yogalärareutbildning på 500 h hos Yogaskolan & har undervisat i yoga sedan 2005.
Har du inte möjlighet att vara med på en kurs kan du boka privat lektion så kallad PT Yoga & få ett individuellt program som är utformat efter de behov som du har.


 

Yoga på Gårdemyr

Under de senaste 15 åren har jag drivit yogakurser med olika inriktningar på många olika platser i min region här i norra Bohuslän. Nu har jag landat på Gårdemyr som är en gemytlig plats med en underbar atmosfär där jag & deltagarna trivs mycket bra. Här yogar vi i en lugn & rofylld miljö några km väster om Grebbestad mot Tjurpannans naturreservat. Grupperna är små om max 12 deltagare per klass.

Hur väljer man kurs, inriktning & yogalärare?
Mitt tips är att se om det är möjligt att komma med på en drop in klass, en temakväll eller om det erbjuds provapå klass i någon form. Ta reda på vem det är som undervisar kursen & vilken typ av yoga & specialkompetens just den här yogaläraren besitter. Ibland får man helt enkelt prova sig fram. Det är mycket som ska stämma tex hur utövandet byggs upp & presenteras, rösten, att du upplever den behaglig att följa & att yogaläraren är trovärdig & verkar leva som hen lär ut.

 

Hur undervisar jag, vilken är min specialkompetens & till vem vänder jag mig till?
Jag vänder mig främst till dig som är nyfiken på att börja yoga eller som har gått några kurser & vill få mer kunskap både när det gäller filosofi, meditation & det fysiska utövandet.
För mig är det otroligt viktigt att den första kontakten med yoga känns trygg & prestationsfri.
För mig är det även viktigt att redan från början få in lite filosofi i undervisningen så att utövaren får en uppfattning & inblick i att yoga är så mycket mer än bara det fysiska utövandet på yogamattan.

Min specialkompetens är att jag är jordnära, står stabilt med fötterna på jorden, är "oflummig" men andlig med en stark koppling till den andliga dimensionen.
I en klass kan jag väva in "energi från himlen & energi från jorden" så att en känsla av att tid & rum för en stund mjukas upp & att sinnet på så sätt kan få lite vila. 
Jag kan bidra med att yogan får ytterligare en dimension där du kommer närmare dig själv & ditt sanna jag.
&, om du vill, även att en gnutta magisk känsla kan uppstå tillsammans med att du lär dig yoga på ett säkert sätt från grunden. 


Vill du träffa mig, se & få en känsla av vem jag är & hur jag undervisar så finns jag på Resö med öppna klasser tisdagar & torsdagar under sommaren.
Jag har tagit beslut om att starta upp kurserna igen först under våren 2022 & hoppas då att läget ser bättre ut för att yoga inomhus i grupp.
Dock kommer temakvällar att komma upp under hösten 2021 allt eftersom läget känns mer stabilt, så håll utkik!

 

7/9 Yoga, Meditation & Yinyoga
Fullbokad


Genom yoga, guidade meditationer, andning & yinyoga stödjer vi kropp & sinne i återhämtning & självläkning.
Temat för kvällen är yinyoga som är en mjuk yogaform där fokus ligger på bindväv, observation av tankar & känslor & kontakt med ditt inre.
Yinyoga görs sittandes eller liggandes där kroppen är så avslappnad som möjligt. Varje position hålls i några minuter & genererar en större kontakt med dig själv, en mjukare kropp, lugn & ro & mer närvaro i nuet. 

 

Kl 17.30-20.00

Kostnad 300 kr

Yoga fortsättningskurs start 25/1-22
 

Det här är en fysisk yogakurs med inriktning
meditation som verktyg att mildra den ständiga tankeströmmen & bli mer medveten om den inre dialogen vi har med oss själva.
Varje klass inleds med en glimt ur yogans filosofin, ett fysiskt utövande & olika meditationstekniker.

 

Förkunskaper: Grundkurs steg I & steg II eller motsvarande kunskap.


7 tillfällen a´ 90 min
Kostnad: 1400 kr
kl 17.15-18.45 

Yoga Grund steg II start 25/1-22

Har du kommit igång att yoga & har gått steg I eller har liknande erfarenhet? Vi fortsätter att bekanta oss med asanas & pranayama på ett tryggt sätt med syfte att skapa en stabil grund att yoga vidare på. Vi väver in glimtar av yogafilosofin & avslutar varje klass med en guidad meditation.


7 tillfällen a´ 90 min
1400 kr
KL 19.15-20.45

Kom gärna lite innan klass & landa i dig själv & mentalt gör dig redo för din yogaklass. 
Sänk axlarna & njut av en kopp gott the.


Vi följer rekommenderade åtgärder för att yoga så säkert som möjligt i rådande situation. Ta gärna med dig egen yogamatta & filt. Handsprit finns på plats.

Boka din plats på dansandekrigaren@gmail.
Betalning sker i förskott via faktura.

Välkommen!