top of page

YOGA MED PIA

Dansanen krigaren - Pia - Yoga.jpeg
Yoga - Dansande krigaren.png
Dansande krigaren - Yinyoga.png

Jag som är yogalärare på kurser & temakvällar heter Pia Lund.
Jag har en klassisk yogalärareutbildning på 450 h hos Yogaskolan & har undervisat i yoga sedan 2005.
Har du inte möjlighet att vara med på en kurs kan du boka privat lektion & få ett individuellt program som är utformat efter de behov som du har.

Yoga med Pia

Under de senaste 17 åren har jag drivit yogakurser med olika inriktningar på många olika platser i min region här i norra Bohuslän. 
Till hösten landar kurserna in i ny lokal i fin, rofylld & lantlig miljö i Tanumshede.

Hur väljer man kurs, inriktning & yogalärare?
Mitt tips är att se om det är möjligt att komma med på en drop in klass, en temakväll eller om det erbjuds provapå klass i någon form. Ta reda på vem det är som undervisar kursen & vilken typ av yoga & specialkompetens just den här yogaläraren besitter. Ibland får man helt enkelt prova sig fram. Det är mycket som ska stämma tex hur utövandet byggs upp & presenteras, rösten, att du upplever den behaglig att följa & att yogaläraren är trovärdig & verkar leva som hen lär ut.

 

Hur undervisar jag, vilken är min specialkompetens & till vem vänder jag mig till?
Jag vänder mig främst till dig som är nyfiken på att börja yoga eller som har gått några kurser & vill få mer kunskap både när det gäller filosofi, meditation & det fysiska utövandet.
För mig är det otroligt viktigt att den första kontakten med yoga känns trygg & prestationsfri.
För mig är det även viktigt att redan från början få in lite filosofi i undervisningen så att utövaren får en uppfattning & inblick i att yoga är så mycket mer än bara det fysiska utövandet på yogamattan.

Min specialkompetens är att jag är jordnära, står stabilt med fötterna på jorden, är "oflummig" men andlig med en stark koppling till den andliga dimensionen.
I en klass kan jag väva in "energi från himlen & energi från jorden" så att en känsla av att tid & rum för en stund mjukas upp & att sinnet på så sätt kan få lite vila. 
Jag kan bidra med att yogan får ytterligare en dimension där du kommer närmare dig själv & ditt sanna jag.
&, om du vill, även att en gnutta magisk känsla kan uppstå tillsammans med att du lär dig yoga på ett säkert sätt från grunden. 

Vill du träffa mig, se & få en känsla av vem jag är & hur jag undervisar så finns jag på Resö med öppna klasser tisdagar & torsdagar under sommaren.

Dansande krigaren.jpg

Kontakt

Dansande krigaren |  Tel: 073 98 40 290
kontakt@dansandekrigaren
Välkommen att kontakta mig via telefon eller mail. Eller om du hellre vill fylla i formuläret & så återkommer jag till dig så snart jag kan.

Tack för ditt meddelande!

bottom of page