top of page

Yoga med Pia

Kropp Sinne Hjärta & Själ

Jag kan bidra med att yogan får ytterligare en dimension där du kommer närmare dig själv & ditt sanna jag. 

Yoga - Dansande krigaren - Bohuslän.jpg

Hur väljer man yogalärare?

Under de senaste 18 åren har jag drivit yogakurser med olika inriktningar på många olika platser i min region här i norra Bohuslän. 
Till våren hålls kurserna in i en lokal i fin, rofylld & lantlig miljö i Tanumshede.

Hur väljer man kurs, inriktning & yogalärare?
Mitt tips är att se om det är möjligt att komma med på en drop in klass, en temakväll eller om det erbjuds provapå klass i någon form.
Ta reda på vem det är som undervisar kursen & vilken typ av yoga & specialkompetens just den här yogaläraren besitter.
Ibland får man helt enkelt prova sig fram. Det är mycket som ska stämma tex hur utövandet byggs upp & presenteras, rösten, att du upplever den behaglig att följa & att yogaläraren är trovärdig & verkar leva som hen lär ut & har värderingar liknande dina egna.

 

Skog - Walk & Talk.jpg

Vem jag riktar min yoga till

Jag vänder mig främst till dig som är nyfiken på att börja yoga eller som har gått några kurser & vill få mer kunskap både när det gäller filosofi, meditation & det fysiska utövandet. För mig är det otroligt viktigt att den första kontakten med yoga känns trygg & fri från prestation. 
Det är
 även viktigt för mig att redan från början få in lite filosofi i undervisningen så att utövaren får en uppfattning & inblick i att yoga är så mycket mer än bara det fysiska utövandet på yogamattan.

Sagt om Dansande krigaren.png
Sagt om.png
Pia - Dansande krigaren.jpeg

Min specialkompetens 

Min specialkompetens är att jag är jordnära, står stabilt med fötterna på jorden, är "oflummig" men andlig med en stark koppling till den andliga dimensionen.
I en klass kan jag väva in "energi från himlen & energi från jorden" så att en känsla av att tid & rum för en stund mjukas upp & att sinnet på så sätt kan få lite vila. Jag kan bidra med att yogan får ytterligare en dimension där du kommer närmare dig själv & ditt sanna jag. &, om du vill, även att en gnutta magisk känsla kan uppstå tillsammans med att du lär dig yoga på ett säkert sätt från grunden. Vill du träffa mig, se & få en känsla av vem jag är & hur jag undervisar innan du bokar en kurs kan du komma med på en yogakväll, boka en välgörande behandling, maila eller ringa mig samt så finns jag på Resö med öppna klasser tisdagar & torsdagar under sommaren.
Lyssna på magkänslan - det är den som leder dig rätt. Känn dig så välkommen.

 

bottom of page