top of page
HEALINGMASSAGE
HEALINGMASSAGE
 
Healing - Dansande krigaren.jpeg

Tack tack tack!
Jag rör mig
friare känner mer i kroppen, i hjärtat &

i själen. En underbar stund & jag är djupt tacksam. 
 

Helen Engström, Strömstad

Tack, det här är
den bästa massage jag någonsin fått & kombinationen med healingen på slutet, wow, känner mig så avslappnad & nästan som ny!


Claes Andreasson, Göteborg

Äntligen har jag hittat någon som tar i! Din massage i kombination med energipåfyllning är fantastisk! Jag längtar efter nästa behandling redan dagen efter!

Caroline S, Dals Lång-Ed

Ekologisk olja
Till samtliga healingmassage-sessioner används ekologisk massageolja.

Alla behandlingar anpassas efter rådande läge. Jag använder visir & munskydd för både din & min trygghet. Skulle du känna dig det minsta sjuk så vi bokar vi om sessionen & du är varmt välkommen igen när du är frisk.

Att tänka på: 
Kom i tid, senast 5 min innan avtalad tid så att du kan landa i lugn & ro innan behandlingen.

Avbokning: Om du skulle få förhinder avboka din tid på telefonnummer
073-98 40 290 senast 48 h före avtalad tid.

Vid avbokning samma dag debiteras 100% av sessionen.
Vid ej avbokad tid & uteblivet besök debiteras 100% av sessionen.

 

Betalning
Du kan betala med Swish, kontant, ePassi, eller med förskottsfaktura.

Dansande krigaren.jpeg

Undrar du över något eller vill fråga om vilken behandling som passar dig bäst just nu så hör gärna av dig! Välkommen!


Pia Lund
Dansande krigaren

Vad är det för skillnad mellan så kallad vanlig massage & healingmassage? Den främsta skillnaden är att förutom alla positiva aspekter som en massagesession kommer med så läggs ytterligare en dimension till på upplevelsen när healingen aktiveras. Healing stödjer kroppens egna förmåga att läka sig själv & reducerar stress & oro.

Känner du att både kropp & sinne behöver återhämtning?
Eller har du ont i kroppen & muskler & bindväv känns stela & ömma?
Eller är prio främst att komma ner i varv & tanka energi?
Eller är det som för det stora flertalet en kombination av ovan nämnda alternativ?

 
Det finns fyra olika inriktningar att välja bland & till de olika alternativen finns det tre olika massageoljeblandningar med ekologiska eteriska oljor att välja på & du kan känna in vilken du behöver när vi ses.
Alla behandlingar anpassas utefter vad varje klient behöver just nu. Önskas det till exempel lite mer fokus på rygg eller nacke så anpassar vi behandlingen utefter det. Här nedan kan du läsa mer om de olika inriktningarna. Vet du inte vad som blir bäst för dig så hjälps vi åt väl på plats.
Djupgående healingmassage

Den här sessionen hjälper till att lösa upp muskelknutor, mjukar upp stela muskler & får fart på energin. Uppföljande session inom 3-4 veckor rekommenderas för önskvärt resultat eller en kur på 5 sessioner för nystart.


60 min 800 kr
75 min 1050 kr
90 min 1250 kr

120 min 1550 kr

 

_________________


Har du en långsiktig plan för din hälsa & önskar en session per månad? Healingmassage ingår i Loyalitetsprogrammet där du som stamkund får 50 % rabatt på 6:e sessionen.

Avslappnande & rogivande healingmassage
 

En rofylld session som reducerar stress & genererar en avslappnad kropp & ett stilla sinne. Sessionen avrundas med en stunds kristallmagi & healing som extra boost.

Har du haft det stressigt en tid rekommenderas uppföljande session efter 2-4 veckor för önskat resultat eller en kur på 5 sessioner för att ge kropp & sinne återhämtning.

60 min 800 kr
75 min 1050 kr
90 min 1250 kr

120 min 1550 kr

Har du en långsiktig plan för din hälsa & önskar en session per månad? Healingmassage ingår i Loyalitetsprogrammet där du som stamkund får 50 % rabatt på 6:e sessionen.

Healingmassage - Lyxkur
tre behandlingar i en

 

En underbar djupgående healingmassage där vi löser upp muskelknutor & ökar cirkulation & flöde i fötter & ben, rygg, nacke, axlar, armar & händer!

Sessionen avslutas med välgörande, stressreducerande energipåfyllning i kombination med kristaller som passar dig just idag.

Denna behandling är mycket omtyckt & uppskattad & passar dig som söker det lilla extra & vill ta hand om dig själv & ge kropp & sinne återhämtning på bästa sätt.

 

75 min 1100 kr 

90 min 1400 kr 

120 min 1650 kr

 

Har du en långsiktig plan för din hälsa & önskar en session per månad? Healingmassage ingår i Loyalitetsprogrammet där du som stamkund får 50 % rabatt på 6:e sessionen.

Today or one day - Dansande krigaren.png
bottom of page