top of page
Zen Stones.jpg

Tidigare Liv
& livet mellan liven

Är det ens möjligt att komma i kontakt med tidigare liv?

Hypnosterapi Dansande krigaren.jpeg

Tidigare Liv
& livet mellan liven

Finns det en nyfikenhet eller en längtan att få kontakt med tidigare liv eller uppleva den gränslösa kärleken i tillståndet mellan liven?

Med hjälp av regression i hypnos guidas du på ett tryggt sätt av certifierad hypnoterapeut bortom tid & rum vidare till livet mellan liven & till tidigare liv.

Hypnos är ett effektivt verktyg

Hypnos är ett effektivt verktyg för att kommunicera med vårt undermedvetna & omedvetna sinne. På så vis kan vi få hjälp med att komma tillrätta med gamla mönster, beteenden & tankesätt som hämmar & begränsar vår potential till att leva livet fullt ut.

Alla dina känslor, minnen, erfarenheter & tidigare upplevelser finns lagrade i ditt undermedvetna sinne & påverkar & styr den du är idag till minst 95%. Det undermedvetna sinnet kan jämföras med en superdator med en databas som lagrat all information i dig ända sedan födseln.
Databasen innehåller de programmeringar som skapat det mesta av ditt personliga beteende. Beroende på om du har negativa eller positiva programmeringar så får du negativa eller positiva resultat.

Hypnos är ett naturligt tillstånd mellan vaket tillstånd & sömn

När du använder din vilja, dina tankar & din analytiska förmåga så gör du det genom ditt medvetna sinne. Det medvetna sinnet är dock väldigt begränsat & påverkar enbart ditt beteende upp till 5%. Det är därför det inte alltid räcker med viljan för att genomföra en förändring. Hypnos är ett naturligt tillstånd mellan vaket tillstånd & sömn.

Dansande krigaren.jpg

Vad är regression & hur går det till?

Regression betyder tillbakagång, gå tillbaka, vända tillbaka & med hjälp av hypnos är det ett mycket effektivt sätt att nå det förflutna via det undermedvetna sinnet.
På ett lugnt & behagligt sätt guidas klienten stegvis tillbaka genom livet & därefter vidare bortom det liv vi i nuläget lever. Det enda som du som klient behöver göra är att tillåta dig att följa med i guidningen & så går vi tillsammans.

Dansande krigaren.jpg

Hypnoterapeut & Hypnotisör 
 

Pia Lund, utbildad 2018 av Jack Johansen, Livsvilja.
Pia har arbetat med alternativa behandlingar sedan 2006. Självklart tillämpas tystnadsplikt.
Ansvarsförsäkring finns för både din & min trygghet.

Headset

Det finns möjlighet att använda headset under sessionen vilket hjälper dig att ytterligare vända fokus från den yttre världen in till din inre värld.
I headsetet hörs min röst & stilla
 musik som skapar lugn & ro.

20230103_140252.jpg

Har du frågor & funderingar?

Hör av dig så hjälps vi åt, välkommen!

Hypnoterapeut.jpg
Rock Balancing.jpg

Hur lång är en session & vad kostar det?

En session Tidigare Liv är mellan 90-120 min & kostar 2250 kr
Betalning sker i förskott antingen via faktura, swish eller bg.

Swish 123 215 90 02, bg 5870-6342.

 

bottom of page