top of page
STRESSHANTERING
STRESSHANTERING
Dax att varva ner & komma till ro
 
Kristallhealing - Stresshantering - avslappning - kristaller - terapi - naturen - Dansande

Låt oss starta med ett mail där du berättar hur du mår, vad som är det övergripande problemet & om du har varit i kontakt med andra terapiformer & i så fall vilka.

Maila till
kontakt@dansandekrigaren.se eller dansandekrigaren@gmail.com
så hörs vi snart, tillsammans
hjälps vi åt.
Omtanke till dig /  Pia

 

Att tänka på: 
Kom i tid, senast 5 min innan avtalad tid så att du kan landa i lugn & ro innan behandlingen.

Avbokning: Om du skulle få förhinder avboka din tid på telefonnummer
073-98 40 290 senast 48 h före avtalad tid.

Vid avbokning senare än 48 h debiteras 100% av sessionen.
Vid ej avbokad tid & uteblivet besök debiteras 100% av sessionen.

 

Betalning
Du kan betala med Swish, kontant eller med förskottsfaktura.

Går kropp & sinne på högvarv & du har svårt att slappna av även dagar då du är ledig? Det finns många vägar att gå för att bryta mönster som skapar stress.
Tankar som "jag ska bara"  eller "sen ska jag ge mig själv tid men först ska jag" blir lätt en spiral av dåligt samvete & fler liknande tankar som skapar mer känslor av stress. Till slut går kroppen igång på ett par sekunder & står redo med full beredskap av stresshormoner endast genom ett fåtal tankar.

Hur gör vi för att varva ner? 
Hur gör vi för att varva ner & varför har vi så höga krav på oss själva? För vem vill vi bevisa vår duglighet?
Ta hjälp i förebyggande syfte!
Lär dig att andas djupt, lär dig att fånga upp tankarna innan de skenar i väg & lär dig att rikta tanken till det som skapar lugn & god energi.
Hjälp kroppen att få återhämtning genom yoga som anpassas efter dig & ta behandlingar som reducerar stress & som också fyller på med ny energi som kroppen behöver för att läka sig själv.
Healing, kristallhealing, guidad avslappning, healingmassage & hypnos med fokus på stresshantering är behandlingar som du bara kan följa med i, ingen prestation krävs, ingen tidigare erfarenhet behövs & du lämnar över jobbet till mig medans du sänker axlarna & andas ut. 

Hur ser ditt umgänge ut?

Se över ditt umgänge & omge dig med människor som berikar & fyller på dig. Det finns alltid energitjuvar, undvik dom.
Trivs du på jobbet eller i din relation? Följer du hjärtats röst & längtan? Släpp kraven på oresonligt höga mål & börja ta hjälp & säg i från. Är du en empatisk person som har lätt för att ge kom ihåg att tar din energi slut har du inget att ge vare sig till dig själv eller till andra. Så börja med att se om dig själv först det är först då vi hållbart kan ge till andra av vår energi & kärlek.

 

Glöm uttrycket att det är fult att unna sig

Glöm uttrycket att det är fult att unna sig att ta hand om sig själv. Om inte du tar hand om dig själv vem ska då göra det? Jag vet att det kan vara svårt att både ta hjälp, svårt att komma fram till vad man ska göra & att ta tag i & komma igång. Men du är inte ensam, jag finns bara ett mail bort & hjälpar dig att starta & på vägen med om du behöver.
En mer harmonisk värld startar med var & en av oss & vi kan alla bidra genom kärlek & omtanke som vi även ger till oss själva.

bottom of page